Ρεπορτάζ, δηλώσεις & φωτογραφίες απο τον 1ο Β’ Διασ. Ν.Π στον ΙΟΚΟΥΒ

Ο Αττικός 1ος στο Ομαδικό
Ο Αττικός 1ος στο Ομαδικό

Το Σάββατο 19/09/15 ξεκίνησαν με επιτυχία οι αγώνες ανάπτυξης σε βόρεια και νότια περιφέρεια. Στη νότια περιφέρεια, o 1ος Β διασυλλογικός πραγματοποιήθηκε στις εγαταστάσεις του ιππικού ομίλου Κουβαρά με κατηγορίες 0.80μ, 1μ, 1.05μ, 1.10μ και 1.20μ. 
Στη κατηγορία του 1μ, που ήταν δυο φάσεων, λόγω του γεγονότος ότι υπήρξαν αθλητές που εκπροσωπούν ομίλους της βόρειας περιφέρειας, έγινε βράβευση εκ παραλλήλου. Την 6η θεση κατεκτησε η αθλήτρια του Αττικού, Λύδια Φωτοπούλου με τον ιππο Gudjun.
Δεύτερο αγώνισμα της ημέρας ήταν αυτό ύψους 1.05μ. το οποίο αποτελούταν από ομαδικό και ατομικό και ήταν ένας γύρος ταχύτητος. Εδώ φαίνεται πως πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο Αττικός ιππικός όμιλος καθώς τις πρώτες δυο θέσεις κατέκτησαν αθλητές που τον εκπροσωπούν. Στη πρώτη θέση ο Κρούσκος Ιωάννης με τον Speedy. “Πιστεύω πως ήταν μια πολύ καλή αρχή” δήλωσε ο Ιωάννης και μας εξέφρασε τις σκέψεις και επιθυμία του να δοκιμάσει τις δυνατότητές του με τον Speedy και σε υψηλότερες κατηγορίες. Στη δεύτερη θέση, ο Διαμαντάρας Αναστάσης με τον Jatek. Ο ίδιος μας δήλωσε πως η διαδρομή του φάνηκε σχετικά εύκολη λόγω του γεγονότος ότι υπήρχαν μεγάλες αποστάσεις και κοψίματα στα οποία είναι καλός ο Jatek. Η μόνη του δυσκολια που αντιμετώπισε ήταν μετά το τέταρτο εμπόδιο σε μια πολύ κοφτή στροφή για το πέμπτο εμπόδιο. Όσον αφορά το ομαδικό αγώνισμα, και πάλι πρωταγωνιστής ήταν ο Αττικός όμιλος ιππασίας καθώς με σύνολο ενός βαθμού ποινής. Η ομάδα τους συναποτελούταν από τους δυο πρώτους αθλητές του ατομικόυ, Ιωάννη Κρούσκο με τον Speedy και Αναστάση Διαμαντάρα με τον Jatek, τον Γιώργο Μεϊμαρίδη με τον Kaktus z καθώς και την Χατζοπούλου Τατιάνα με τον Carlito Jr. 
Στη συνέχεια, ακολούθησε το αγώνσιμα ύψους 1.10μ. που ήταν αγώνισμα δυο φάσεων. Στη δεύτερη θέση αθλητής του Αττικού ομίλου ιππασίας, ο Μεϊμαρίδης Γεώργιος με τον ίππο Akcent. Ο ίδιος συμμετείχε και με τον Kaktus Z και είχε και με εκείνον άπταιστη διαδρομή και ήταν τρίτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε σωστά τους αριθμούς * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.