Επιτυχία του Άττικου στους Α΄ Διασυλλογικούς Αγώνες (έπαθλο Φθινοπώρου) που ἐγινε στον Mega storts

Στους διασυλλογικούς αγώνες που έγιναν  στον Ιππικό όμιλο Mega sports  και στην κατηγορία 1,10, ο αθλητής του ομίλου μας Αναστάσης Διαμαντάρας κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία παίδων  και την 3η στην γενική κατάταξη.

Το ηλεκτρονικό περιοδικό Horse Riders έγραψε σχετικά:

Capture 2” Τη δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης το πρώτο αγώνισμα ήταν αυτό ύψους 1.10μ το οποίο ήταν ένας γύρος ταχύτητος και περιείχε παράλληλη βράβευση για την κατηγορία παίδων. Σε αυτή τη κατηγορία είδαμε πολλούς αθλητές να παίρνουν βαθμούς ποινής από την υπέρβαση του επιτρεπομένου χρόνου καθώς ήδη από την έκτη θέση στη βράβευση υπήρχε ένας βαθμός ποινής.

Όσον αφορά τη κατηγορία παίδων αυτού του ύψους, στη πρώτη θέση είδαμε την Μελίνα Πεϊμανίδη με τον By Chance. Η Μελίνα είχε έναν εξαιρετικά γρήγορο χρόνο επιλέγοντας να κάνει όλα τα κοψίματα εκτός από ένα στο τελευταίο εμπόδιο. Η ίδια είχε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο και στην γενική κατάταξη δείχνοντας ότι μπορεί να ανταγωνιστεί και πιο έμπειρους ιππείς. …. Στη δεύτερη θέση συναντάμε τον Αναστάση Διαμαντάρα (κεντρική φώτο) με τον Jatek για τον Αττικό όμιλο ιππασίας, ένα ζευγάρι το οποίο έχει συχνά καλές παρουσίες και αυτή τη μέρα πάλι κατάφεραν να έχουν έναν πολύ καλό γύρο που τους χάρισε την δεύτερη θέση. Στη τρίτη θέση η Dominique Tibbles με τον Poseidon 121 για τον ιππικό όμιλο Καλυβίων- Saint George. Η ίδια είχε έναν πολύ καλό και ισορροπημένο γύρο αντάξιο της τρίτης θέσης.”Capture

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε σωστά τους αριθμούς * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.